Bed and Breakfast op de kaart!
Dutch page English page

  Bed And Breakfast in

  Accommodaties

vorige
vorige
  terug
Galerie Kunstbus / Bed & Breakfast Tietjerk, Friesland is terug te vinden in B&B, Eigen badkamer, Friesland, Nederland, Pontjesroute 8 van Grou en galeries.
vorige
volgende


Voorraad: 1Galerie Kunstbus / Bed & Breakfast Tietjerk, Friesland

Midden in Villawijk Woelwijk -gelegen aan de rand van het natuur- en recreatiepark De Groene Ster tussen Leeuwarden en Tytsjerk- hebben wij voor klanten van onze kunst- en design galerie Kunstbus een Bed en Breakfast waar wij maximaal 2 personen graag welkom heten!

Wij hebben in onze bungalow een logeerkamer ingeruimd voor familie, vrienden, kennissen én klanten van onze galerie. Tietjerk en Leeuwarden liggen voor de meesten nu eenmaal niet naast de deur en een overnachtingsmogelijkheid ter plaatse kan dan goed uitkomen.

Wij verblijven zelf in de Oost-vleugel, de logeerkamer bevindt zich in de West-vleugel van de door de in Friesland bekende modernistische architect ir. R.G.M.P. Feekes (1925-2002) ontworpen bungalow.

Voorzieningen
Naast de slaapkamer met tweepersoons bed van 1.40 bij 2.00 m heb je de beschikking over een badkamer met twee wasbakken, een douche en uw eigen toilet.

Ontbijten doe je met ons in de eet- woonruimte de keuken.

Roken en huisdieren
Roken in huis en huisdieren zijn niet toegestaan.

Natuur- en recreatiepark De Groene Ster
Tytsjerk ligt op twintig minuten fietsen ten Oosten van Leeuwarden. Villawijk Woelwijk in Tytsjerk ligt aan de rand van het natuur- en recreatiepark De Groene Ster tussen Leeuwarden en Tytsjerk, waar je kan wandelen en fietsen in de open vlaktes, bossen en parken. Je kunt vissen en zwemmen in de Kleine Wielen, of een bezoek kan brengen aan Aquazoo. Ook liggen er de prachtige golfbanen van de Leeuwarder golfclub.

Grote Wielen
Bij de Grote Wielen kun je een bootje huren, zwemmen, paintballen en wandelen in drassige weilanden tussen de paarden en het rundvee.

Park Vijversburg
In het Bos van Ypey dat op twee minuten van het appartement ligt staan kunstobjecten en worden regelmatig openlucht kunstexposities gehouden. Ook bevindt zich er naast het theehuis een vogelhuis en een kas met de meest uiteenlopende soorten cactussen.

U kunt ons e-mailen voor reserveringen, prijzen en voorwaarden op kunstbus@gmail.com of bellen op telefoonnummer 0511-431413 of 06-12404007.

Adres: Woelwijk 27, 9255KG, Tytsjerk, Friesland, Nederland.

 

0 Beoordelingen en/of recensies op Bed And Breakfast in

Voeg als eerste een beoordeling over 'Galerie Kunstbus / Bed & Breakfast Tietjerk, Friesland' toe aan 'Bed And Breakfast in':
Kunt u het gebodene -Galerie Kunstbus / Bed & Breakfast Tietjerk, Friesland- waarderen dan horen wij dit graag! Ook wanneer dit gepaard gaat met opbouwende kritiek. Aan de hand van uw feedback kunnen wij bepalen of wij een goede dienst leveren en waar wij kunnen streven naar verbeteringen. Ook kunnen de bezoekers van deze website dan beter bepalen of 'Galerie Kunstbus / Bed & Breakfast Tietjerk, Friesland' is waar zij naar op zoek zijn. - (redactie Bed And Breakfast in)
score0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
recensie
naam/alias

Accommodaties Bed And Breakfast in omgeving Galerie Kunstbus / Bed & Breakfast Tietjerk, Friesland in Tytsjerk.

Het weer in Tytsjerk.

 
vorige
vorige
  terug

vorige
volgende

vorige
volgende
Kopieer onderstaande code en plak deze op uw eigen website om naar dit artikel te verwijzen:
<a href="http://www.bedandbreakfastin.nl/b&b/artikel.cgi?artnr=20120605125714&lang=nl">Galerie Kunstbus / Bed & Breakfast Tietjerk, Friesland op Bed And Breakfast in</a>