Bed and Breakfast op de kaart!
Dutch page English page

  Bed And Breakfast in

  Accommodaties

vorige
vorige
  terug
B&B Lievense is terug te vinden in B&B, Nederland en Zeeland.


B&B Lievense

De bovenverdieping met badkamer en balkon van dit vrijstaande huis staat ter beschikking van de gasten. Volledige privacy. Koelkast met drankjes voor gebruik gasten. Badkamer heeft toilet, wastafel en inloopdouche. Gratis WiFi.

Tel: 0118 637131 / 06 40367267
e-mail: lieboo@versatel.nl

Adres: De Meylaan 8, 4333 LP, Middelburg, Zeeland, Nederland.

Website: 'B&B Lievense' boeken op www.bed-en-breakfast.nl/bed-en-breakfast-middelburg-zeeland/BenB---Lievense !!!

 

8 Beoordelingen en/of recensies op Bed And Breakfast in

14 08 2014 - Score: 10/10
Samen met mijn zoon ben ik drie dagen bij echtpaar Lievense geweest. We zijn gastvrij ontvangen en hebben genoten van ons verblijf bij hun. Je hebt voldoende privacy, een mooi uitzicht over het Zeeuwse landschap. De badkamer is lekker luxe en het ontbijt is heerlijk. We mochten wat we overhadden meenemen voor de lunch. Koffie en thee is gratis op je kamer. De kamer is groot genoeg. Een bed and breakfast waar je echt vakantie kan hebben! - ()

04 08 2014 - Score: 10/10
gewoonweg 10/10 omdat deze b&b volledig voldoet aan wat een b&b moet zijn: huiselijke, gezellig, veel privacy, lekker ontbijt, ... Piet en Jannie doen er alles aan om er een geslaagd verblijf van te maken. Doe zo verder! - ()

03 06 2014 - Score: 10/10
Familie Lievense zijn heel gastvrije meelevende mensen die het volgende bieden. Mooie bovenverdieping met zit /slaapkamer,aanrechtblok,badkamer,toilet,heerlijk balkon met mooi uitzicht over landerijen en duinen. Echt alles is aanwezig voor een goede overnachting. Het is zeer schoon en ook goed geschikt voor astma patiënten omdat er geen vloerbedekking ligt. Het ontbijt is super,ondanks dat er veel eten op tafel stond kwam mw. nog vragen of echt alles wel naar wens en of er voldoende was. Het was in een woord voortreffelijk Wij komen hier graag terug. - ()

24 05 2014 - Score: 10/10
Er valt niets meer te wensen . Eigenlijk een adres waar je wilt blijven wonen. Complete, mooie, ruime bovenverdieping met echt alles wat je nodig hebt Een geweldig uitzicht over de velden, en nu, met de paarden , helemaal een lust voor het oog. Bushalte vlakbij Familie Lievense gastvrij , zorgzaam, en betrokken Het ontbreekt je aan niets. Ik verheug me nu al op een volgende keer. - ()

05 05 2014 - Score: 9/10
heel lieve en gastvrije mensen ,zeer schoon. prima gelegen voor uitstapjes of fietsroute's - ()

Voeg een beoordeling over 'B&B Lievense' toe aan 'Bed And Breakfast in':
Kunt u het gebodene -B&B Lievense- waarderen dan horen wij dit graag! Ook wanneer dit gepaard gaat met opbouwende kritiek. Aan de hand van uw feedback kunnen wij bepalen of wij een goede dienst leveren en waar wij kunnen streven naar verbeteringen. Ook kunnen de bezoekers van deze website dan beter bepalen of 'B&B Lievense' is waar zij naar op zoek zijn. - (redactie Bed And Breakfast in)
score0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
recensie
naam/alias

Gemiddelde score 'B&B Lievense': 98% uit 8 beoordelingen

Accommodaties Bed And Breakfast in omgeving B&B Lievense in Middelburg.

Het weer in Middelburg.

 
vorige
vorige
  terug
Kopieer onderstaande code en plak deze op uw eigen website om naar dit artikel te verwijzen:
<a href="http://www.bedandbreakfastin.nl/b&b/artikel.cgi?artnr=20120807105649&lang=nl">B&B Lievense op Bed And Breakfast in</a>